DAGENS LUNCH
Vecka 17
MENY
I lunchpriset ingår; dagens rätt, måltidsdryck, salladsbuffé,
bröd med bordsmargarin samt kaffe eller te
Öppet 8.00-14.00, lunch 11.30-13.30
Måndag
Kycklinglårfilé med paprika i gul currysås serveras med Gastrons basmatiris (L)
Stekt frukostkorv serveras med senapssås & potatismos (L)
Tisdag
Panerad spätta serveras med remouladsås & kokt potatis (G)
TBs krämiga lasagne al forno (G/L)
Onsdag
Kjell-Oves kålpudding serveras med gräddsås, kokt potatis & moffalingon (L)
Fiskgratäng på pollockfilé med räkor i hummersås serveras med kokt potatis (L)
Torsdag
Stekt rimmat fläsk serveras med löksås/Ankis bruna bönor, kokt potatis & moffalingon (L)
Pankopanerad kycklinglårfilé serveras med tzatziki & Gastrons basmatiris (L)
Fredag
Nattbakad fläskstek (utan svål) serveras med gräddsås, rödkål, äppelmos & stekt potatis (L)
Tacopaj serveras med salsa (G/L)
Dessert
Från köket
Veckans sallad
Annas caesarsallad med kycklingfilé, bacon, romansallad, krutonger & grana padano (G) 110 kr
Veckans vegetariska
Broccoli- & Kvibille ädelostpaj (G/L) 110 kr