DAGENS LUNCH

Meny

Vecka 38

I lunchpriset ingår; dagens rätt, måltidsdryck, sallad,

bröd med bordsmargarin samt kaffe eller te

Öppet 8.00-14.00

Lunch 11.30-13.30


Måndag

  • Fiskgratäng på alaska pollock med räkor & dill serveras med potatismos (L)
  • Stekt falukorv på svenskt kött serveras med stuvade makaroner (G/L)

Tisdag

  • Stekt rimmat svenskt fläsk serveras med Gastrons raggmunk & lingon (L)
  • Enkelpanerad sej serveras med potatismos & kall smögensås (G/L)

Onsdag

  • Gastrons frikadeller på svensk färs i het tomatsås serveras med pasta penne (G)
  • Ugnsstekt baconlindad sej serveras med potatismos & kall vitlökssås (L)

Torsdag

  • Panerad rödspätta serveras med remouladsås & kokt potatis (G)
  • Svensk kycklinglårfilé i gul currysås med röd paprika serveras med basmatiris (L)

Fredag

  • Högrevsgryta med choklad & chili serveras med potatismos (L)
  • "Farmers pie" på svensk blandfärs med ärtor, morot & mynta serveras med pommes duschesse
  • Dessert

Veckans sallad

  • Rostbiffsallad serveras med remouladsås & rostad lök 95 kr

Veckans vegetariska

  • Quesadilla med pulled oumph & pico di gallo serveras med gräddfil & salsa (G/L) 95 kr

Räkmacka med äggcreme, 200 g handskalade räkor & grönsaker på tekaka (G/L) 105 kr

Med reservation för ändringar