DAGENS LUNCH

Vecka 17

MENY

I lunchpriset ingår; dagens rätt, måltidsdryck, salladsbuffé,

bröd med bordsmargarin samt kaffe eller te

Öppet 8.00-14.00, lunch 11.30-13.30

Måndag

Kycklinglårfilé med paprika i gul currysås serveras med Gastrons basmatiris (L)

Stekt frukostkorv serveras med senapssås & potatismos (L)

Tisdag

Panerad spätta serveras med remouladsås & kokt potatis (G)

TBs krämiga lasagne al forno (G/L)

Onsdag

Kjell-Oves kålpudding serveras med gräddsås, kokt potatis & moffalingon (L)

Fiskgratäng på pollockfilé med räkor i hummersås serveras med kokt potatis (L)

Torsdag

Stekt rimmat fläsk serveras med löksås/Ankis bruna bönor, kokt potatis & moffalingon (L)

Pankopanerad kycklinglårfilé serveras med tzatziki & Gastrons basmatiris (L)

Fredag

Nattbakad fläskstek (utan svål) serveras med gräddsås, rödkål, äppelmos & stekt potatis (L)

Tacopaj serveras med salsa (G/L)

Dessert

Från köket

Veckans sallad

Annas caesarsallad med kycklingfilé, bacon, romansallad, krutonger & grana padano (G) 110 kr

Veckans vegetariska

Broccoli- & Kvibille ädelostpaj (G/L) 110 kr