DAGENS LUNCH
Vecka 40
MENY
I lunchpriset ingår; dagens rätt, måltidsdryck, salladsbuffé,
bröd med bordsmargarin samt kaffe eller te
Öppet 8.00-14.00, lunch 11.30-13.30
Måndag
Fläskkorv serveras med rotmos & senap (L)
Pasta bolognese serveras med linguine & riven grana padano (G)
Tisdag
Stekt rimmat fläsk serveras med löksås/Ankis bruna bönor, kokt potatis & moffalingon (L)
Flygande Jakob med bacon & banan under krämig chilisås serveras med Gastrons basmatiris (L)
Onsdag
Baconlindad köttfärslimpa serveras med champinjonsås & kokt potatis (G/L)
Fiskarhustruns fiskgratäng på alaskafilé med svamp, bacon & purjolök i hummersås serveras med kokt potatis (L)
Torsdag
Panerad spätta serveras med potatismos & remouladsås (G/L)
Levergryta med bacon & champinjoner serveras med potatismos (L)
Fredag
Högrevsgryta med morot, chili & choklad serveras med stekt potatis (L)
Tacopaj serveras med salsa chunky (G/L)
Dessert
Från köket
Veckans sallad
Nicoise serveras med tonfisk, kokt ägg & kidneybönor (L) 110 kr
Veckans vegetariska
Quesadilla på pulled oumph & pico di gallo serveras med gräddfil & chunky salsa (G/L) 110 kr