DAGENS LUNCH

Vecka 40

MENY

I lunchpriset ingår; dagens rätt, måltidsdryck, salladsbuffé,

bröd med bordsmargarin samt kaffe eller te

Öppet 8.00-14.00, lunch 11.30-13.30

Måndag

Fläskkorv serveras med rotmos & senap (L)

Pasta bolognese serveras med linguine & riven grana padano (G)

Tisdag

Stekt rimmat fläsk serveras med löksås/Ankis bruna bönor, kokt potatis & moffalingon (L)

Flygande Jakob med bacon & banan under krämig chilisås serveras med Gastrons basmatiris (L)

Onsdag

Baconlindad köttfärslimpa serveras med champinjonsås & kokt potatis (G/L)

Fiskarhustruns fiskgratäng på alaskafilé med svamp, bacon & purjolök i hummersås serveras med kokt potatis (L)

Torsdag

Panerad spätta serveras med potatismos & remouladsås (G/L)

Levergryta med bacon & champinjoner serveras med potatismos (L)

Fredag

Högrevsgryta med morot, chili & choklad serveras med stekt potatis (L)

Tacopaj serveras med salsa chunky (G/L)

Dessert

Från köket

Veckans sallad

Nicoise serveras med tonfisk, kokt ägg & kidneybönor (L) 110 kr

Veckans vegetariska

Quesadilla på pulled oumph & pico di gallo serveras med gräddfil & chunky salsa (G/L) 110 kr