Dansk afton

Lördag 30/9

17-23

Meny

Samtliga smörrebröd serveras på grovt rågbröd med smör & lollo rosso

Herr Nielsens

¤ Bakad leverpastej, saltkött, buljonggelé, rödlök & klippt krasse

125:-

Från havet

¤ Handskalade räkor, äggkräm, gurka, tomat, dill & citron

145:-

¤ Panerad rödspätta, remouladsås, handskalade räkor, grön sparris, citron & stenbitsrom

145:-

¤ Gravad lax, romsås, handskalade räkor, citron & dill

145:-

Från land

¤ Rostbiff, pepparrotskräm, saltgurka, rostad lök & friterad persilja

130:-

¤ Halstrad oxfilé, skivad potatis, karamelliserad rödlök, senapskräm & äggula

145:-

¤ (Vegan) Skivad potatis, tomat, grön sparris, avokado, hackad rödlök, aioli & klippt krasse

130:-

2 smörrebröd för 220:-
3 smörrebröd för 300:-

Stor öl & en fyra akvavit 120:-