På Gastron

Oktober

Fredag 25/10 kl. 16-23

Lördag 26/10 kl. 16-23

Söndag 27/10 kl. 12-14 (Lunchbuffé)


Meny

Förrätter

Friterade kroketter fylld med mozzarella, skagenröra, stenbitsrom, citron & plockad dill

Halv 140 kr

Hel 270 kr

Råbiff av oxfilé, parmesankräm, ruccolapesto, rostade pinjenötter, syrad rödlök, gravad äggula & krasse

Halv 150 kr

Hel 290 kr

Friterade kroketter fylld med mozzarella, tapenade på soltorkade tomater, pestokräm, oliver & parmesankräm

Halv 130 kr

Hel 250 kr


Varmrätter

Hällstekt lammfilé, timjansås, rostade morötter, sauterade haricots vert, chévrekräm & potatisgratäng

290 kr

Parmesangratinerad helstekt oxfilé, sauterade champinjoner, bakade cocktailtomater, portvinssås & potatisgratäng

310 kr

Smörbakad torskrygg, sandefjordsås med stenbitsrom, friterad grönkål, plockad dill, ugnsbakad blomkål & pommes duchesse

300 kr


Dessert

Mjölkchokladpanna cotta, jordgubbssås, havreflarn, karamelliserade hasselnötter & mellissolja

100 kr

Citronkladdkaka, lakritsgrädde, hallonsås, rostad mandel & mellisolja

100 kr