Dansk afton
Lördag 30/9
17-23
Meny
Samtliga smörrebröd serveras på grovt rågbröd med smör & lollo rosso
Herr Nielsens
¤ Bakad leverpastej, saltkött, buljonggelé, rödlök & klippt krasse
125:-
Från havet
¤ Handskalade räkor, äggkräm, gurka, tomat, dill & citron
145:-
¤ Panerad rödspätta, remouladsås, handskalade räkor, grön sparris, citron & stenbitsrom
145:-
¤ Gravad lax, romsås, handskalade räkor, citron & dill
145:-
Från land
¤ Rostbiff, pepparrotskräm, saltgurka, rostad lök & friterad persilja
130:-
¤ Halstrad oxfilé, skivad potatis, karamelliserad rödlök, senapskräm & äggula
145:-
¤ (Vegan) Skivad potatis, tomat, grön sparris, avokado, hackad rödlök, aioli & klippt krasse
130:-
2 smörrebröd för 220:-
3 smörrebröd för 300:-
Stor öl & en fyra akvavit 120:-