På Gastron
Oktober
Fredag 25/10 kl. 16-23
Lördag 26/10 kl. 16-23
Söndag 27/10 kl. 12-14 (Lunchbuffé)
Meny
Förrätter
Friterade kroketter fylld med mozzarella, skagenröra, stenbitsrom, citron & plockad dill
Halv 140 kr
Hel 270 kr
Råbiff av oxfilé, parmesankräm, ruccolapesto, rostade pinjenötter, syrad rödlök, gravad äggula & krasse
Halv 150 kr
Hel 290 kr
Friterade kroketter fylld med mozzarella, tapenade på soltorkade tomater, pestokräm, oliver & parmesankräm
Halv 130 kr
Hel 250 kr
Varmrätter
Hällstekt lammfilé, timjansås, rostade morötter, sauterade haricots vert, chévrekräm & potatisgratäng
290 kr
Parmesangratinerad helstekt oxfilé, sauterade champinjoner, bakade cocktailtomater, portvinssås & potatisgratäng
310 kr
Smörbakad torskrygg, sandefjordsås med stenbitsrom, friterad grönkål, plockad dill, ugnsbakad blomkål & pommes duchesse
300 kr
Dessert
Mjölkchokladpanna cotta, jordgubbssås, havreflarn, karamelliserade hasselnötter & mellissolja
100 kr
Citronkladdkaka, lakritsgrädde, hallonsås, rostad mandel & mellisolja
100 kr